dimarts, 16 de setembre del 2014

Presentació del bloc

Hola. El meu nom és Aureli Sánchez i sóc coordinador d'aquest bloc col·lectiu anomenat la cruïlla. Treballe com a professor de física i química a l'IES Llombai de Borriana i aquest bloc naix després de que en el curs 2013-14 una sèrie d'antics alumnes del centre van visitar la classe de 1r de batxillerat de ciències i els van explicar als actuals alumnes el que estaven fent, ja fóra estudis universitaris o de cicles, Cadascuna de les visites ens va aportar a tots els presents, ja fóra a l'alumnat o a mi com a professor, una dosi extraordinària de coneixements i d'il·lusió perquè donava gust la passió que li posava la gent que va vindre en el que estava fent. Com em va paréixer tan il·lusionant crec que totes aquelles experiències no es podies quedar dins d'un aula, el que hi havia que fer és que arribaren a més gent i conéixer més experiències. I per què no fer participar a tota la gent possible? Així que vaig decidir crear aquest bloc.

No tenia massa idea de la gent que voldria participar, així que abans d'escriure res vaig decidir contactar amb alguns antics alumnes i en menys d'una vesprada em vam desbordar totalment perquè més de quinze persones van dir que participaven en el bloc.

La veritat és que no tinc accés a un número molt limitat d'antics alumnes, però afortunament altres companys m'estan ajudant i gràcies a gent com Rosana Franch, Pedro Garcia i Pere Rubio seguim demanant-los a molta gent que participen i ens estan dient que sí la majoria d'ells. Moltes gràcies a tots els que participeu.

Per què aquest bloc es diu la cruïlla? Perquè la idea és que tot el món que participe pot tindre vides molt diferents, però en algun moment de la seua vida van passar per la cruïlla que és l'IES Llombai de Borriana.

En aquest bloc escriuran molts autors i cadascú serà responsable del que diu, però el que importa és que de ben segur tots ens enriquirem perquè el que llegirem seran històries humanes plenes d'il·lusió. Escriurà gent que treballa o que estudia en cicles formatius o en universitats, però també espere que escriga gent que actualment estiga en la cruïlla de l'IES Llombai,Aquest bloc serà el que els seus autors vulguen que siga. Cada entrada estarà escrita en castellà o en valencià, no ens importa, perquè el que ens interessa és la passió de la gent que escriu i cada autor/a triarà la llengua en que millor es trobe.

Espere que tots aprenguem de tots. I si alguna vegada vas passar per l'IES Llombai contactan's. Ací tens el teu espai per expressar-te.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada